3D ANIMATIE LATEN MAKEN

Ontvang direct onze 2021 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

3D animatievideo
laten maken

View Glue kan voor jouw bedrijf een 3D animatie maken. Met behulp van deze 3D animatie krijgt jouw website meer engagement en zal de conversie stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken bij View Glue? Lees dan verder op deze pagina en kom achter de mogelijkheden van deze geanimeerde marketingvideo’s.

Waarom 3D geanimeerde marketingvideo’s?

Tegenwoordig laten steeds meer bedrijven een professionele animatievideo maken. Deze 3D animaties worden niet alleen steeds professioneler, maar ook steeds lager in prijs. Zo ook bij View Glue. Als productiebedrijf van animatiefilms willen we jou geheel ontzorgen, maar ook meer klandizie voor jou genereren. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van 3D geanimeerde marketingvideo’s?

  • je grijpt de aandacht van bezoekers;
  • bezoekers onthouden jou;
  • jouw bedrijf valt op;
  • je geeft jouw bedrijf identiteit.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maken wij
jouw 3D animatie?

Stap #1

Strategisch consult

Heb je een idee, en wil je hier een 3D animatiefilm voor laten maken? Dan neem je gewoon contact met ons op! Ons bedrijf zal direct een afspraak met je maken voor een strategisch consult. In dit consult zullen we jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap bespreken, alsmede wat je in jouw animatievideo terug wil laten komen. Daarbij kun je aangeven wat jij belangrijk vindt, welke ideeën je zelf al hebt en welk soort animatie jouw voorkeur geniet.

Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, sturen we jou geheel vrijblijvend een op maat gemaakt strategisch voorstel toe, waarin ook de prijs van de 3D animatievideo maken verder staat gespecificeerd. Daarbij krijg je een helder overzicht van de details van jouw videoproject, waarin ook de toepassingsmogelijkheden visueel in kaart worden gebracht. Op deze manier weet je precies wat je van jouw animatiefilmpje kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Op basis van hetgeen besproken in het strategisch consult, kunnen wij aan de slag met het maken van jouw 3D animatievideo; in samenwerking met jou stellen we een supereffectief script en verhaallijn op. Deze leggen we aan jou voor, waarna jij nog aanpassingen en andere wensen kunt aangeven. Zodra je geheel tevreden bent over het script en de verhaallijn van het filmpje, kan de stemacteur van ons bedrijf gaan inspreken, met de door jou gewenste emotie. Hierdoor weet je zeker dat de voice-over aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

Stap #3

3D Animatie Productie

Zodra de basis is gelegd, kun je jouw 3D animatievideo daadwerkelijk laten maken. Onze regisseurs en animators gaan aan de slag met de scenarioschets van jouw geanimeerde marketingvideo. Zij presenteren de schets via een storyboard. De schets is op basis van een stripverhaal ontworpen, waarbij een overzicht van verhaallijn, animatiestijl en verschillende scenes te zien is. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat van jouw animatiefilm. Hier is uiteraard ook genoeg ruimte voor aanpassingen. Pas wanneer je geheel tevreden bent over de video, gaan we over naar de productiefase. In de productiefase komen beeld en geluid samen en wordt jouw animatiefilm in HD kwaliteit opgeleverd. Deze is direct klaar voor gebruik op Social Media, website of bij jouw (potentiële) klant.

Je krijgt een goed beeld van hoe jouw 3D animatie eruit komt te zien. Mocht je toch nog aanpassingen door willen laten voeren, dan is dit altijd mogelijk. Pas bij 100% tevredenheid wordt de animatieproductie ingezet.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Animatie Video

ICI Paris XL

Animatie Video

Next step 24

Animatie Video

Zzp Servicedesk

Animatie Video

Omix Kompas

Animatie Video

SOA People - CFO

Animatie Video

Soa People - Delivery Manager

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.