3D animatie laten maken

View Glue kan voor jouw bedrijf een 3D animatie maken. Met behulp van deze 3D animatie krijgt jouw website meer engagement en zal de conversie stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken bij View Glue? Lees dan verder op deze pagina en kom achter de mogelijkheden van deze geanimeerde marketingvideo’s.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Waarom 3D geanimeerde marketingvideo’s?

Tegenwoordig laten steeds meer bedrijven een professionele animatievideo maken. Deze 3D animaties worden niet alleen steeds professioneler, maar ook steeds lager in prijs. Zo ook bij View Glue. Als productiebedrijf van animatiefilms willen we jou geheel ontzorgen, maar ook meer klandizie voor jou genereren. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van 3D geanimeerde marketingvideo’s?
 • je grijpt de aandacht van bezoekers;
 • bezoekers onthouden jou;
 • jouw bedrijf valt op;
 • je geeft jouw bedrijf identiteit.
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Efficiënter communiceren met je doelgroep!

Vandaag de dag is de aandachtspanne van een mens erg kort. Dat betekent dat jij jouw doelgroep op een leuke, vlotte manier zult moeten aanspreken.

De animatievideo’s die View Glue ontwikkelt, zijn een sterk stuk gereedschap. Niet alleen is een de video 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar te bekijken;
de boodschap is altijd foutloos en krachtig.
Zie de animatievideo als een verkoper die keer op keer zijn beste score haalt, een personeelstrainer die met een goed humeur het personeel het beste traint en de brandmanager die glashelder uitlegt wat de merkrichtlijnen zijn!

Waarom kiezen voor ons

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatievideo laten maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is. Hieronder een overzicht van de voordelen:
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uniek werk van onze animatiestudio
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de ontwikkeling
 • Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan