ANIMATIE FILM LATEN MAKEN

Ontvang direct onze 2021 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Professionele animatiefilm

laten maken

Wil jij ook een Animatiefilmpje laten maken in een professionele animatie? View Glue produceert een state of the art animatiefilmpjes, waarmee je jouw bedrijf echt op de kaart zet!

Een korte bedrijfsfilm is tegenwoordig vele malen aantrekkelijker dan een lap tekst. Door een professionele animatie video te laten maken, laat je een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers van jouw website of potentiële klanten. Het is hét middel om jezelf op de kaart te zetten en jouw kwaliteiten te tonen aan jouw doelgroep. Meer weten over een animatiefilm laten maken door middel van een originele animatie? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

Waarom animatie als bedrijfsvideo?

Tegenwoordig stappen steeds mee bedrijven over op het laten maken van een geanimeerd bedrijfsfilmpje. En laat dit nou net de specialiteit van View Glue zijn!

Wanneer je een animatiefilmpje laat maken, ben je in staat om complexe zaken als een proces of visie op een visuele, tastbare manier over te brengen. Het is bovendien in te zetten op talloze vlakken. Denk hierbij onder andere aan:

 • Presentaties
 • Sales gesprekken
 • Sociale media
 • Advertentiecampagnes
 • Homepagina of landingspagina’s website

  Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

  Bedrijfsfilm laten maken
  door View Glue

  Stap #1

  Strategisch consult

  In het strategisch consult bespreken we exact hoe jouw animatiefilmpje wordt vormgegeven. We willen alles te weten komen over jouw doelen, wensen, de richtlijnen en de kernboodschap van jouw bedrijf. Op basis hiervan zenden we je een op maat gemaakt strategisch voorstel toe, geheel vrijblijvend natuurlijk. Hierin staan de details van jouw animatie film verwerkt, zoals invulling van het project, de prijzen en de toepassingsmogelijkheden.

  Stap #2

  Script & Voice-over

  Op basis van de informatie die we uit het strategisch consult hebben gehaald, wordt in samenwerking met jou een script en een verhaallijn opgesteld. Wanneer je deze hebt goedgekeurd en deze volledig naar tevredenheid is, kan de gekozen stemacteur het script van het animatiefilmpje in gaan spreken. Hierdoor heb je een voice-over die geheel aansluit op jouw boodschap en bedrijfsfilosofie.

  Stap #3

  Animatie film productie

  Wanneer de basis is gelegd voor het maken van de animatie film, kunnen onze regisseurs en animators aan de slag met het creëren van een scenarioschets. Dit wordt aan jou gepresenteerd middels een storyboard. Dit is een schets op basis van een stripverhaal, waarin een visueel overzicht wordt gegeven van verhaallijn, animatiestijl én de diverse scenes. Pas wanneer dit volledig is goedgekeurd, gaan we over op de productie van jouw bedrijfsvideo. In deze fase brengen wij beeld en geluid samen en leveren we jouw animatie film in HD kwaliteit op, direct klaar om te gebruiken.

  Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

  Bekijk Ons Werk

  Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

  Animatie Video

  ICI Paris XL

  Animatie Video

  Next step 24

  Animatie Video

  Zzp Servicedesk

  Animatie Video

  Omix Kompas

  Animatie Video

  SOA People - CFO

  Animatie Video

  Soa People - Delivery Manager

  Contact
  Opnemen

  Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

  We horen je graag!

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.