ANIMATIE LATEN MAKEN?

Ontvang direct onze 2021 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

3 misverstanden die jou tegenhouden om een animatie te maken?

Een animatie maken kan je verkopen en conversies met 62% laten stijgen. Bovendien koopt 64%-85% van de website bezoekers eerder iets online als er een video wordt gebruikt. Indrukwekkende cijfers die aangeven dat een animatie video rechtstreeks geld kan opleveren voor je bedrijf.

Ben jij al overtuigd van het nut van een animatievideo? Of weet je het nog niet zeker? Misschien twijfel je door een aantal veelgehoorde misverstanden en vooroordelen als het gaat om videoproductie. We zetten ze hier voor je op een rij.

1. Een animatie maken is duur

Tja, dat ligt er natuurlijk aan hoe je het bekijkt! De prijzen van animatievideo’s kunnen uiteenlopen van gratis tot €1.500 per video. Zoals voor bijna elk product geldt, geeft de prijs aan welke kwaliteit je kunt verwachten. Je kunt zelf een basic video in elkaar zetten met gratis software van internet, of je kunt een unieke, onvergetelijke 3D-animatie maken door een professional. Wil je een video die veel kijkers trekt, dan kom je al snel uit bij een professioneel animatiebedrijf. De kosten van een animatie maken moet je ook altijd afzetten tegen het voordeel wat een video kan opleveren. Als je conversies stijgen, dan zul je dat terug zien in een stijging van je omzet. Vergeet ook de indirecte effecten niet. Als jouw video zo uniek is dat deze gedeeld wordt op social media, dan krijgt je bedrijf in één keer veel naamsbekendheid. Je kunt dus maar beter zorgen dat je video er dan piekfijn uit ziet.

2. Een animatie maken kost veel tijd

Eigenlijk bestaat de gemiddelde animatie niet. Elk project is uniek, dus een ‘gemiddelde’ doorlooptijd is lastig aan te geven. In de praktijk blijkt dat de meeste animatievideo’s in een tijdsbestek van 3-8 weken gemaakt worden. Hoe ingewikkelder de animatie, hoe langer de doorlooptijd. Zijn er veel wijzigingen nodig, dan verlengt dit de doorlooptijd. Je kunt zelf veel doen om de doorlooptijd te verkorten. Zorg dat je vooraf een goed in beeld hebt wat het doel van je video is, welk verhaal je wilt vertellen en hoe je dat weer wilt geven. Probeer je ook zo veel mogelijk aan je oorspronkelijke plan te houden zodat je het aantal wijzigingen zo laag mogelijk houdt.

3. Een animatievideo is te anoniem

Als je bijvoorbeeld een cartoon animatie gebruikt om je bedrijf aan te prijzen, dan kom je zelf niet in beeld. Wanneer je je video in wilt zetten om vertrouwen te winnen, dan zal een anonieme video minder geschikt zijn dan een video waarin je zelf een (kleine) rol speelt. Je klant wil immers graag weten wie er achter de video zit. Stap dus over die drempel heen en verschijn zelf (kort) in je animatievideo. Dat is ook beter voor je conversies. De moraal van dit verhaal is: laat je niet teveel leiden door misverstanden of vooroordelen als het gaat om animatievideo’s inzetten voor je bedrijf. Het zou jammer zijn als je hierdoor alle voordelen misloopt die een animatie video je kan bieden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Animatie maken bij animatiestudio
View Glue

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatie maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is. Hieronder een overzicht van de voordelen:

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
  • Uniek werk van onze animatiestudio
  • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
  • Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
  • Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Animatiestudio
View Glue

Animatiestudio View Glue

View Glue is een internationaal opererende animatiestudio die toegewijd is aan het maken van verschillende animaties. Wij gaan voor krachtige, conversie verhogende animaties die de aandacht van de doelgroep grijpen en aanzetten tot actie. Dit maakt de kijkers van onze video’s kopers. Bij View Glue kan je terecht voor:

Efficiëntie animatie maken

Bij onze animatiestudio geloven we in efficiëntie . Om deze reden slaan we bij een animatie maken dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren. De machine die wij creëren (de animatiefilm) gaat te werk als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als back-office. Omdat de animatievideo een machine is, werkt hij geheel foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in animatievideo’s maken. Deze marketingvideo’s, de verzamelnaam voor alle animatiefilmpjes, dragen actief bij aan de omzet van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan een animatie video laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maken wij
jouw animatie?

Stap #1

Strategisch Consult Animatiestudio

Tijdens dit gesprek willen we met onze animatiestudio alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Animatie maken

Nu de basis gelegd is, komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van het animatie filmpje. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe het uiteindelijke animatiefilmpje er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Animatie Video

ICI Paris XL

Animatie Video

Next step 24

Animatie Video

Zzp Servicedesk

Animatie Video

Omix Kompas

Animatie Video

SOA People - CFO

Animatie Video

Soa People - Delivery Manager

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.