Animatie film laten maken

Wil jij ook een Animatiefilmpje laten maken in een professionele animatie? View Glue produceert een state of the art animatiefilmpjes, waarmee je jouw bedrijf echt op de kaart zet!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Professionele animatiefilm laten maken

Een korte bedrijfsfilm is tegenwoordig vele malen aantrekkelijker dan een lap tekst. Door een professionele animatie video te laten maken, laat je een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers van jouw website of potentiële klanten. Het is hét middel om jezelf op de kaart te zetten en jouw kwaliteiten te tonen aan jouw doelgroep. Meer weten over een animatiefilm laten maken door middel van een originele animatie? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

Waarom animatie als bedrijfsvideo?

Tegenwoordig stappen steeds mee bedrijven over op het laten maken van een geanimeerd bedrijfsfilmpje. En laat dit nou net de specialiteit van View Glue zijn! Wanneer je een animatiefilmpje laat maken, ben je in staat om complexe zaken als een proces of visie op een visuele, tastbare manier over te brengen. Het is bovendien in te zetten op talloze vlakken. Denk hierbij onder andere aan:
 • Presentaties
 • Sales gesprekken
 • Sociale media
 • Advertentiecampagnes
 • Homepagina of landingspagina’s website
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Efficiënter communiceren met je doelgroep!

Vandaag de dag is de aandachtspanne van een mens erg kort. Dat betekent dat jij jouw doelgroep op een leuke, vlotte manier zult moeten aanspreken.

De animatievideo’s die View Glue ontwikkelt, zijn een sterk stuk gereedschap. Niet alleen is een de video 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar te bekijken;
de boodschap is altijd foutloos en krachtig.
Zie de animatievideo als een verkoper die keer op keer zijn beste score haalt, een personeelstrainer die met een goed humeur het personeel het beste traint en de brandmanager die glashelder uitlegt wat de merkrichtlijnen zijn!

Waarom kiezen voor ons

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatievideo laten maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is. Hieronder een overzicht van de voordelen:
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uniek werk van onze animatiestudio
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de ontwikkeling
 • Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan