ANIMATIE STUDIO

Ontvang direct onze 2021 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

View Glue is een animatie studio waarbij je terecht kan voor verschillende animatiestijlen. Een animatie laten maken, biedt vele voordelen. Dit komt doordat meer dan 80% van de mensen beelddenkers zijn. Als internetondernemer, maar ook als verkoper van een product zonder online focus, kun je hier veel voordeel mee doen. Dit kan door middel van speciale animatie video’s te gebruiken die geproduceerd zijn door een professionele animatie studio.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatie gemaakt door animatie studio

Een animatie video die gemaakt is door een animatie studio kan op veel manieren gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld een demo video gebruiken om aan een klant uit te leggen waar jouw product om draait. Of zet een uitleg-animatie op je website waarmee je (potentiële) klanten de voordelen van jouw product of dienst laat zien. Een animatie gemaakt door een animatie studio kan je ook intern in je bedrijf gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een trainingsvideo gebruiken om je personeel iets nieuws te leren.

Professionaliteit van de animatie studio

Dit is het belangrijkste kenmerk. Een professionele animatie studio heeft verstand van zaken, verschillende referenties en kan voorbeelden van hun werk laten zien. Een professionele studio stelt de juiste vragen aan jou gedurende een inleidend gesprek of consult. Vragen als: ‘Wat zijn je wensen?’, ‘Welke boodschap wil je overbrengen?’, ‘Welk doel heeft je video?’. Dit soort vragen zorgen ervoor dat de animatie studio een duidelijk voorstel kan doen met daarin alle visuele mogelijkheden. Hierdoor weet je wat je kan verwachten.

Inhouse videoproductie bij de animatie studio

Wanneer een animatie studio inhouse videoproductie heeft kan je profiteren van verschillende voordelen. Zo heb je een vast contactpersoon en is iedereen (scriptschrijven, stemacteur, audio engineer etc.) vanaf het begin betrokken bij het maken van jouw animatie. Daarbij kunnen aanpassingen snel en makkelijk doorgevoerd worden door de animatie studio. Dit is bij verschillende studio’s die niet alles inhouse doen nog wel eens een probleem. Dit zorgt ervoor dat de productie vertraging oploopt. Als je kiest voor een animatie studio met inhouse productie dan heb je vaak een beter eindresultaat wat ook nog eens sneller wordt bereikt. Dit bespaart tijd en geld.

Waarom Werken
Met Ons

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
   

 • Uniek werk altijd geheel op maat
   

 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
   

 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
   

 • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
   

 • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen.

Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Animatie Video

ICI Paris XL

Animatie Video

Next step 24

Animatie Video

Zzp Servicedesk

Animatie Video

Omix Kompas

Animatie Video

SOA People - CFO

Animatie Video

Soa People - Delivery Manager

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.