Cartoon Filmpje Maken

Animatiefilmpjes worden vaak ook Cartoon Filmpjes genoemd. De cartoon filmpjes zijn veruit de meest populaire animatie stijl onder onze klanten.

De reden waarom Cartoon filmpjes zo populair zijn komt omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Bijna ieder verhaal kan door middel van animatie tot leven worden gebracht met een flinke dosis beleving. De mogelijkheden met cartoon filmpjes animatie stijl zijn ongekend en brengen de identiteit van je merk tot leven. De situaties en scenario’s die je kunt produceren met cartoon filmpjes animatiefilmpjes zijn vaak met live-action video onbetaalbaar of in sommige gevallen onmogelijk.

De kijker kan zich gemakkelijk in de hoofdpersoon verplaatsen en zichzelf herkennen in het verhaal dat verteld wordt. Als jouw product of dienst vervolgens de oplossing biedt, is de formule voor een succesvolle animatie video compleet. Cartoon Animatie video’s hebben een hoge amusementswaarde en grijpen snel de aandacht van de kijker. Deze mix zorgt ervoor dat de boodschap helder overkomt en blijft hangen bij de kijker.

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan