Explainer Video laten Maken

Ontvang direct onze 2021 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een explanimation (explainer video) om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je explanimation maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio View Glue

Je bent op zoek naar een effectieve Explainer Video. Je hebt je al georiënteerd op de markt en bent op de hoogte van de prijzen van diverse studio’s. Of ben je nog bezig met het onderzoek doen en wil je graag alle mogelijke opties in kaart brengen? Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Onze brochure kan jou op weg helpen en geeft belangrijke informatie omtrent het kiezen voor de producent van jouw explanimation (Explainer video). Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende explanimation vanaf €1.299,- De Kracht Van Een View Glue Video Of we nou een explanimation maken of een ander soort animatie, wij geloven altijd in efficiëntie. Dat is dan ook de reden dat we zoveel mogelijk vliegen in één klap willen slaan, maar wel figuurlijk natuurlijk. Al onze animatiefilmpjes (dus ook de explainer video) worden from scratch en op maat gemaakt aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat jij zelf helemaal kunt bepalen waarvoor het filmpje wordt ingezet. Zo kan het filmpje ingezet worden als Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs als een volledig functionerende Back-Office. Omdat de explainer video (explanimation) een digitale tool is, zul je niet te maken krijgen met human erros. Maar toch is zo’n video die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn werk uitvoert zonder te zeuren of te klagen. Het team van View Glue bestaat uit specialisten die de explanimation laten aansluiten aan de specifieke wensen van jouw organisatie. Bovendien bedenken zij graag die meest efficiënte oplossing voor de gegeven uitdagingen. De explanimation, een van de vele soorten marketing video’s, kan positief bijdragen aan bijvoorbeeld de omzet of de timemanagement van jouw organisatie. Denk je aan het laten maken van een explanimation als animatie video bij onze animatiestudio? Wij kunnen naast de explainer video ook andere animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s. Al deze animaties kunne online en offline ingezet worden voor verschillende doeleinden. Al onze animaties worden gemaakt aan de hand van de visie van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de kijker geïnteresseerd blijft kijken. Hierdoor zal de boodschap op de juiste manier overkomen.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen. Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een explanimation video laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…
  • Omdat wij animaties maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
  • We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
  • We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
  • Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
  • We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Drie
Stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult Animation Studio

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de explainer video maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de explainer video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Explainer video maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de explainer video. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke explainer video er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen explainer video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Animatie Video

ICI Paris XL

Animatie Video

Next step 24

Animatie Video

Zzp Servicedesk

Animatie Video

Omix Kompas

Animatie Video

SOA People - CFO

Animatie Video

Soa People - Delivery Manager

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.