EXPLAINER VIDEO LATEN MAKEN

Ben jij op zoek naar een explanimation (explainer video) om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je explanimation maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Animatiestudio View Glue

Je bent op zoek naar een effectieve Explainer Video. Je hebt je al georiënteerd op de markt en bent op de hoogte van de prijzen van diverse studio’s. Of ben je nog bezig met het onderzoek doen en wil je graag alle mogelijke opties in kaart brengen? Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Onze brochure kan jou op weg helpen en geeft belangrijke informatie omtrent het kiezen voor de producent van jouw explanimation (Explainer video). Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende explanimation vanaf €1.299,- De Kracht Van Een View Glue Video Of we nou een explanimation maken of een ander soort animatie, wij geloven altijd in efficiëntie.

Dat is dan ook de reden dat we zoveel mogelijk vliegen in één klap willen slaan, maar wel figuurlijk natuurlijk. Al onze animatiefilmpjes (dus ook de explainer video) worden from scratch en op maat gemaakt aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat jij zelf helemaal kunt bepalen waarvoor het filmpje wordt ingezet. Zo kan het filmpje ingezet worden als Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs als een volledig functionerende Back-Office.

Omdat de explainer video (explanimation) een digitale tool is, zul je niet te maken krijgen met human erros. Maar toch is zo’n video die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn werk uitvoert zonder te zeuren of te klagen. Het team van View Glue bestaat uit specialisten die de explanimation laten aansluiten aan de specifieke wensen van jouw organisatie. Bovendien bedenken zij graag die meest efficiënte oplossing voor de gegeven uitdagingen. De explanimation, een van de vele soorten marketing video’s, kan positief bijdragen aan bijvoorbeeld de omzet of de timemanagement van jouw organisatie.

Denk je aan het laten maken van een explanimation als animatie video bij onze animatiestudio? Wij kunnen naast de explainer video ook andere animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s. Al deze animaties kunne online en offline ingezet worden voor verschillende doeleinden. Al onze animaties worden gemaakt aan de hand van de visie van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de kijker geïnteresseerd blijft kijken. Hierdoor zal de boodschap op de juiste manier overkomen.

 

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen. Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een explanimation video laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • Omdat wij animaties maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen. Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom Werken Met Ons

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • Uniek werk altijd geheel op maat
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan