Het gebruik van animatievideo’s nu ook populair op televisie

View Glue heeft unieke samenwerking met SBS6

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil direct de 2021 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Ons creatieve team is gewend om producties te maken voor zeer uiteenlopende klanten. Producties die veelal het doel hebben om in slechts 60 tot 90 seconden een boodschap over te brengen op een pakkende manier die blijft hangen bij de kijker.

Onze handgetekende animatievideo’s worden voornamelijk online ingezet om website bezoekers te overtuigen en aan te zetten tot actie, waardoor de conversies aanzienlijk toenemen.

Wij zijn daarom ook erg trots dat we dankzij onze unieke samenwerking met SBS 6 nu ook animatievideo’s produceren voor de televisie! Wat maar weer aangeeft dat ook hier het gebruik van animatievideo’s steeds meer een trend begint te worden.

Normaal gesproken werken wij 2 tot 4 weken aan een uitleg animatievideo. Alle beelden, geluiden en het script worden op maat gemaakt en dit maakt het een arbeidsintensief proces. De uitdaging voor deze televisie productie zat hem er dus voornamelijk in dat we slechts 3 dagen de tijd hadden om de video op te leveren. Spoedopdrachten en korte deadlines waren we wel gewend, maar 3 dagen is extreem snel! Maar voor ons is geen uitdaging te groot en met “Weinig slaap en heel veel koffie” hebben we het gered!

Tijdens de productie hebben we wel de grootste lol gehad, want de animatievideo was gemaakt voor de late night show “Naar bed met Irene” op SBS 6 en bedoeld voor niemand minder dan de Brabantse cabaretier Guido Weijers, bekend van zijn spetterende optredens en scherpe oudejaarsconferences.

De show stond in het teken van Guido’s leven. Alle hoogtepunten werden op unieke wijze in beeld gebracht en samengevat met een unieke op maat gemaakte animatievideo geheel in View Glue stijl.

Bekijk hier de video van Guido Weijers

Steeds vaker krijgen wij aanvragen om iemands levensverhaal in 90 seconden te vertellen. Wij noemen deze vorm “Life Cycle” animatievideo’s. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, verjaardagen of een collega die het bedrijf gaat verlaten. Het is niet enkel een hoogtepunt, maar ook een leuk cadeau en aandenken.

Ja, ik wil direct de 2022 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Animatie Video

ICI Paris XL

Animatie Video

Next step 24

Animatie Video

Zzp Servicedesk

Animatie Video

Omix Kompas

Animatie Video

SOA People - CFO

Animatie Video

Soa People - Delivery Manager

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.