Het gebruik van animatievideo’s nu ook populair op televisie

View Glue heeft unieke samenwerking met SBS6

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ons creatieve team is gewend om producties te maken voor zeer uiteenlopende klanten. Producties die veelal het doel hebben om in slechts 60 tot 90 seconden een boodschap over te brengen op een pakkende manier die blijft hangen bij de kijker.

Onze handgetekende animatievideo’s worden voornamelijk online ingezet om website bezoekers te overtuigen en aan te zetten tot actie, waardoor de conversies aanzienlijk toenemen.

Wij zijn daarom ook erg trots dat we dankzij onze unieke samenwerking met SBS 6 nu ook animatievideo’s produceren voor de televisie! Wat maar weer aangeeft dat ook hier het gebruik van animatievideo’s steeds meer een trend begint te worden.

Normaal gesproken werken wij 2 tot 4 weken aan een uitleg animatievideo. Alle beelden, geluiden en het script worden op maat gemaakt en dit maakt het een arbeidsintensief proces. De uitdaging voor deze televisie productie zat hem er dus voornamelijk in dat we slechts 3 dagen de tijd hadden om de video op te leveren. Spoedopdrachten en korte deadlines waren we wel gewend, maar 3 dagen is extreem snel! Maar voor ons is geen uitdaging te groot en met “Weinig slaap en heel veel koffie” hebben we het gered!

Tijdens de productie hebben we wel de grootste lol gehad, want de animatievideo was gemaakt voor de late night show “Naar bed met Irene” op SBS 6 en bedoeld voor niemand minder dan de Brabantse cabaretier Guido Weijers, bekend van zijn spetterende optredens en scherpe oudejaarsconferences.

De show stond in het teken van Guido’s leven. Alle hoogtepunten werden op unieke wijze in beeld gebracht en samengevat met een unieke op maat gemaakte animatievideo geheel in View Glue stijl.

Bekijk hier de video van Guido Weijers

Steeds vaker krijgen wij aanvragen om iemands levensverhaal in 90 seconden te vertellen. Wij noemen deze vorm “Life Cycle” animatievideo’s. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, verjaardagen of een collega die het bedrijf gaat verlaten. Het is niet enkel een hoogtepunt, maar ook een leuk cadeau en aandenken.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Efficiënter communiceren met je doelgroep!

Vandaag de dag is de aandachtspanne van een mens erg kort. Dat betekent dat jij jouw doelgroep op een leuke, vlotte manier zult moeten aanspreken.

De animatievideo’s die View Glue ontwikkelt, zijn een sterk stuk gereedschap. Niet alleen is een de video 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar te bekijken;
de boodschap is altijd foutloos en krachtig.
Zie de animatievideo als een verkoper die keer op keer zijn beste score haalt, een personeelstrainer die met een goed humeur het personeel het beste traint en de brandmanager die glashelder uitlegt wat de merkrichtlijnen zijn!

Waarom kiezen voor ons

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatievideo laten maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is. Hieronder een overzicht van de voordelen:
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uniek werk van onze animatiestudio
  • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de ontwikkeling
  • Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
  • Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan