INFO ANIMATIE LATEN MAKEN?

Wil jij een info animatievideo om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je info animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland, View Glue.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Animatiestudio View Glue

Je bent op zoek naar een doeltreffende info animatie. Je bent al druk bezig geweest met het onderzoeken van de diverse mogelijkheden en hebt de prijzen van de verschillende aanbieders op een rijtje. Of ben je misschien pas net gestart met je zoektocht en ben je nog rustig aan het oriënteren? Het liefst wil jij nu alle mogelijke opties rustig op een rijtje zetten. Wij kunnen in beide gevallen helpen! Onze brochure kan je voorzien van informatie over onze verschillende informatie. Bovendien laten we weten hoe jij de juiste producent kiest voor je nieuwe info animatie. Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende info animatie vanaf €1.299,- De Kracht Van Een View Glue Animatie Als ons team van specialisten een info animatie gaat maken, houden zij altijd de efficiëntie in hun achterhoofd. Dit zorgt ervoor dat wij niet één maar een hele zwerm vliegen in één klap slaan, figuurlijk dan. Het info animatiefilmpje dat wij voor jouw organisatie maken, wordt helemaal op maat gemaakt en naar wens van de opdrachtgever opgebouwd. Hierdoor bepaalt u zelf waar u het uiteindelijke filmpje voor in zet. dit kan als: Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs als volledig functionerende Back-Office. Doordat een info animatie digitaal is, zal het filmpje zelf nooit menselijke fouten maken. Daarnaast werkt het filmpje het hele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder te klagen. Het team met de creatieve geesten van View Glue is onder andere gespecialiseerd in het maken van info animaties die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie. Bovendien zal het een efficiënte oplossing worden voor jouw uitdagingen. Alle soorten bedrijfsanimatiefilmpjes (ook marketing video’s genoemd) kunnen actief en positief bijdragen aan onder andere de omzet en het time management binnen jouw organisatie. View Glue kan als echte animatie video specialist vele verschillende animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s. Al onze animatie filmpjes kunnen on- en offline ingezet worden voor jouw organisatie! Doordat wij elke info animatie op maat maken, kan de video helemaal worden afgesteld op de visie van de opdracht gever. Het zal werken als een soort onzichtbare lijm op de kijkers of bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de boodschap altijd, op de meest efficiënte en overtuigende manier zal worden overdragen.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, weten wij precies wat onze opdrachtgevers willen en belangrijk vinden, en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen. Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een info animatie laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…
 • Omdat wij een info animatie maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • We voor ieder info animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
 
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen. Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom Werken Met Ons

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • Uniek werk altijd geheel op maat
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan