Infographic
laten maken

Maak jouw feitelijke informatie aantrekkelijk en begrijpelijk met een Infographic.
STUUR MIJ MEER INFORMATIE

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Infographic laten maken

Wil jij jouw informatie of boodschap uitleggen middels een krachtige infographic en wil je meer weten over onze mogelijkheden en prijzen? Klik dan hier om ons prijsoverzicht te ontvangen.

Wil je graag een infographic laten maken, of ben je nog aan het oriënteren of de inzet van een infographic geschikt is voor jouw initiatief? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want op deze pagina kom je alles te weten over de “do’s en dont’s” en de “in’s en out’s” van infographics. Ook zul je merken waarom wij de beste partij zijn om mee samen te werken.

De vraag naar infographics is de laatste jaren enorm gestegen. Ook veel van onze huidige opdrachtgevers “die normaal animatie video’s gebruiken om hen informatie over te brengen”, beginnen nu steeds meer in te zien dat in veel situaties, de inzet van een infographic, een aantrekkelijke manier kan zijn om informatie op efficiënte wijze begrijpbaar te maken. Ook ondervinden ze dat een korte dynamische infographic, heel goed samen gaat met hun bestaande animatievideo.

Een Infographic is:
  • Voordelig
  • Makkelijk deelbaar
  • Hoog in informatiedichtheid
  • Makkelijk te begrijpen
  • Van toegevoegde waarde voor merkbeleving
  • Interactief te maken.
  • Aanpasbaar
  • Inzetbaar voor interne en externe communicatie.

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom worden Infographics steeds vaker ingezet?

De wereld en vooral het bedrijfswezen is steeds meer geautomatiseerd en gedigitaliseerd.
Je kan nauwelijks meer iets regelen bij de gemeenten en overheid, of het moet online via een digitaal platform. Er bestaan bijna geen organisaties meer waar niet met software applicaties wordt gewerkt. Dit zorgt ervoor dat we nu zo veel meer over data en informatie beschikken dan in het verleden.

Het voordeel hiervan is dat we nu meer beslissingen kunnen nemen op basis van digitale feitelijk onderbouwde informatie.

Het nadeel van al deze informatie is, dat het vaak zo geclusterd en overweldigend kan zijn, dat het moeilijk is om de relevante informatie te filteren en over te brengen op mensen die niet direct in de materie verdiept zijn. Een infographic biedt uitkomst in dit soort situaties. De combinatie van duidelijke illustraties met begeleidende, gevatte teksten en opsommingen, zorgen ervoor dat de relevante informatie op een vlotte en begrijpelijke manier aan je collega’s, partners of werknemers overgebracht wordt.
Infographics zijn om deze reden een geweldige tool om feitelijke informatie in een oogopslag aantrekkelijk en begrijpelijk te maken. Geen lange, saaie lappen tekst, maar kleurrijke visuals die de kijker op een praktische wijze stap voor stap, jouw boodschap en informatie uitlegt.

Waarom je Infographic door View Glue laten maken?

Het creatieve team van View Glue heeft jarenlange ervaring met het omzetten van complexe materie in gevatte en makkelijk te begrijpen tools. Dit doen we in de vorm van video’s, online applicaties en infographics.
Ons team heeft dan ook inmiddels een erg brede kennis van de verschillende arbeidssectoren opgedaan, waardoor we prima in staat zijn om mee te kunnen denken met ieder initiatief.

Alles geproduceerd door ons eigen team en vanuit een marketingtechnische achtergrond. Over iedere streep op het canvas is dus evenwichtig nagedacht in het de kader van efficiëntie en conversie.

Drie
Stappenplan

Stap #1

Analyse & Ruwe Opzet

Voorafgaand aan ieder project starten we met een gestructureerde briefing. Uit deze briefing wordt voor iedereen duidelijk welke elementen van informatie terug zullen komen in de infographic. Vervolgens zal ons team een ruwe opzet van de infographic opmaken. Uit deze opzet zal duidelijk worden welke tekst en illustratie elementen gebruikt zullen worden en hoe het samenspel ervan de uiteindelijke versie zal vormen.

Stap #2

Stijlvoorbeeld

Nu de opmaak en informatie bewerking duidelijk is, zal ons team een aantal digitale renders maken om een goed beeld te krijgen van de uiteindelijke afwerking. In deze fase kunnen in samenspraak de puntjes op de “i” gezet worden zodat je precies weet wat je kunt verwachten van het afgewerkte product.

Stap #3

Uitlevering

Wanneer alle voorgaande fases naar wens zijn gebleken en er goedkeuring gegeven is, zal ons team de infographic in zijn eindvorm ontwikkelen en opleveren. Je ontvangt de infographic in de afmetingen die van te voren vastgesteld zijn. De infographic is na oplevering direct inzetbaar.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan