Je Product Of Dienst Uitleggen

En De Perfecte Verkooppitch Geven

Als jouw product, dienst of idee lastig uit te leggen is, kan het best een uitdaging zijn om de aandacht van je doelgroep vast te houden en ze enthousiast te krijgen over het aanbod. Zeker in de huidige tijd waarin het hebben van geduld een alarmerende daling doormaakt en de aandacht span van de gemiddelde mens korter is dan die van een goudvis.

Het is zelfs zo dat je website maar 8 seconden de tijd heeft om in de smaak te vallen van de bezoeker. Studies hebben namelijk aangetoond dat de meeste websites 50% van hun bezoekers al binnen de eerste 8 seconden verliezen.

Dit komt omdat bezoekers die op je website terecht komen direct willen weten wat je doet, hoe je het doet en welk voordeel je te bieden hebt.

Wanneer je grote lappen tekst gebruikt om deze informatie te verschaffen, schrikt dit het merendeel af. Dit resulteert in hoge “drop off rates” en lage conversies voor jouw website.

Om deze reden is een uitleg animatie video op je website een krachtig middel om de bezoeker in korte tijd duidelijk te maken wat je aanbiedt en wat jouw merk voor hen kan betekenen in een krachtige verkooppitch.