Je Product Of Dienst Uitleggen

En De Perfecte Verkooppitch Geven

Als jouw product, dienst of idee lastig uit te leggen is, kan het best een uitdaging zijn om de aandacht van je doelgroep vast te houden en ze enthousiast te krijgen over het aanbod. Zeker in de huidige tijd waarin het hebben van geduld een alarmerende daling doormaakt en de aandacht span van de gemiddelde mens korter is dan die van een goudvis.

Het is zelfs zo dat je website maar 8 seconden de tijd heeft om in de smaak te vallen van de bezoeker. Studies hebben namelijk aangetoond dat de meeste websites 50% van hun bezoekers al binnen de eerste 8 seconden verliezen.

Dit komt omdat bezoekers die op je website terecht komen direct willen weten wat je doet, hoe je het doet en welk voordeel je te bieden hebt.

Wanneer je grote lappen tekst gebruikt om deze informatie te verschaffen, schrikt dit het merendeel af. Dit resulteert in hoge “drop off rates” en lage conversies voor jouw website.

Om deze reden is een uitleg animatie video op je website een krachtig middel om de bezoeker in korte tijd duidelijk te maken wat je aanbiedt en wat jouw merk voor hen kan betekenen in een krachtige verkooppitch.

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan