MOTION GRAPHIC LATEN MAKEN?

Een motion graphic laten maken door een professioneel video productiebedrijf? De motion graphic designers van View Glue zorgen voor een kwalitatieve uitleg animatie video. Een motion graphic laten maken betekent kiezen voor een videostijl die grafische elementen (vormen, kleuren, patronen, teksten en iconen) tot leven brengt via creatieve, vloeiende bewegingen met bijpassende geluidseffecten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of lees hieronder verder!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Eenvoudige uitleg en beantwoorden van vragen

Motion graphics zijn perfect geschikt voor het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen. De uitleg animatie video’s kunnen gebruikt worden voor (interne) trainingsvideo’s, levendige bedrijfspresentaties of voor het uitleggen van softwarematige producten en diensten. Daarbij helpen dit soort animaties om bezoekers langer op jouw website te houden en daarmee zowel de commitment als de conversie te verhogen. Dit maakt de motion graphic een zeer veelzijdige vorm van animatie, die op allerlei plaatsen in jouw bedrijf of op jouw website gebruikt kan worden. Een motion graphic laten maken is bovendien zeer handig voor het beantwoorden van vragen van klanten. Denk hierbij aan het verkopen van meubels met zelfmontage, of de verkoop van een zeer innovatief product, waar mensen nog aan moeten wennen. In beide gevallen kan een uitleg animatie video antwoord geven op de veelvoorkomende vragen.
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen. Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom Werken Met Ons

  • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
  • Uniek werk altijd geheel op maat
  • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
  • Geen verborgen kosten achteraf
  • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
  • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
  • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan