Zo is hét allemaal begonnen…

20 jaar geleden werkte wij (Maurice en Erin) voor een groot mediabedrijf. Hier werkten we samen aan animaties voor o.a. Televisie en muziekvideo’s. Je zal nog verbaasd staan hoeveel er toen met animaties werd gewerkt. Denk aan reclames, intro’s van televisieprogramma’s en uitlegvideo’s die tijdens hét nieuws werden gebruikt. Dit was voor ons een mooie leerschool!

We merkten dat bedrijven ook steeds meer uitleg animatievideo’s gingen gebruiken. In 2010 waren er nog niet zo veel animatiestudio’s als nu, dus zagen we een mooie kans om op eigen benen te gaan staan.
Zo gezegd, zo gedaan!

Wat ooit begon als twee creatieve vrienden is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste animatiestudio’s van Nederland. En, ook zijn we inmiddels niet meer met z’n tweetjes, want wij wilde ons echt blijven focussen op de creatieve kant van ons bedrijf. De tijd gaat hard, want het is inmiddels alweer 5 jaar geleden dat Kylian de communicatieve kant van View Glue is komen versterken!

Wij zijn ontzettend trots op ons fantastische team van inmiddels 22 man die het keer op keer weer voor elkaar weet te krijgen om indrukwekkende producties af te leveren. Daarnaast is het gaaf dat we al vele jaren mogen werken voor bedrijven zoals: Albert Heijn, StarBucks, Kruidvat, vele gemeenten en stichtingen.
Wat is jouw story?

Vertel ons meer over jouw boodschap, product, dienst of service welke je op een korte, maar daadkrachtige manier aan jouw doelgroep wilt overbrengen.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Maak kennis met ons team

Maurice

Creative Director

Rogier

Art Director

Dave

Marketing Manager

Sofia

Creative Director

Lorenzo

Art Director

Enzo

Developer

Anna

Animator

Christien

Animator

Clint

Animator

Suzan

Animator

Lorenzo

Animator

Elize

Animator

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan