Silhouette Animatie Video’s

Net als bij de cartoon stijl, draait het bij dit type animatie ook om de hoofdpersoon. Alleen wordt deze (en vaak ook de andere voorwerpen in de video) op een manier geanimeerd dat vooral de contouren de nadruk hebben. Doorgaans zijn de karakters en voorwerpen egaal van kleur en steken ze af tegen de achtergrond.

Deze minimalistische stijl zorgt voor een strakke uitstraling en hoewel het detail niveau zichtbaar lager is, zijn er nog voldoende mogelijkheden om het accent op de gelaatsuitdrukkingen van de karakters te leggen.

Als de branding van jouw product een belangrijk element is, biedt silhouette stijl animatievideo uitkomst. Je kunt namelijk de karakters en voorwerpen laten animeren in je eigen huisstijl kleuren waardoor de aandacht hier op subtiele wijze gevestigd wordt.

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan