UITLEG VIDEO ANIMATIE LATEN MAKEN

Een uitleg video animatie laten maken laat je website beter converteren. Dit effect is nog groter als je je verhaal op humoristische wijze brengt. Gebruik een uitleg video animatie om uit te leggen hoe je product of dienst werkt. Leg bijvoorbeeld het bestelproces van je website uit via een animatie, of laat zien welke toegevoegde waarde jouw dienst heeft.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Waarom een uitleg video maken?

Een uitleg video animatie is een videostijl waarbij via een animatiefilmpje met poppetjes of figuurtjes iets wordt uitgelegd over je product of dienst. Je kunt de poppetjes speciaal laten tekenen waardoor de gezichtjes echt tot leven komen. Dit is zeer geschikt als je een dienst aan wilt prijzen. Je kunt ook gebruik maken van standaard figuurtjes. Dit is goedkoper, maar het resultaat is onpersoonlijker. Dit is bijvoorbeeld wel geschikt voor het uitleggen van je bestelproces.

Bij Viewglue laat je de beste uitleg video animatie maken

Als je de beste uitleg video animatie wilt laten maken, dan helpen we je graag hierbij. Wij zorgen dat je van het begin tot het einde betrokken bent bij het maken van je uitleg animatie video. Zo maken we samen met jou een uitleg video die:

 • je doelgroep aanspreekt,
 • geloofwaardig overkomt,
 • er professioneel uit ziet en aansluit bij je huisstijl,
 • het juiste verhaal vertelt.

Haal alles uit je uitleg video animatie

Leg ook een ingewikkeld verhaal uit binnen 1 minuut met een uitleg video animatie. Onze scriptschrijvers verplaatsen zich in jouw klanten en producten en koppelen dat perspectief aan de uitleg die je wilt geven. Omdat wij maatwerk leveren tijdens het hele proces, ben je betrokken bij elke stap en kunnen we wijzigingen snel doorvoeren. We hebben verschillende soorten animaties, zoals:

 • cartoon animatie,
 • motion graphic animatie,
 • silhouette animatie.

Samen met jou kiezen we de stijl en stemacteur die het beste past bij jouw bedrijfsidentiteit. Gecombineerd met een vleugje humor en een professionele uitstraling staat dit garant voor een succesvol resultaat!

Wil je ook een spetterende en unieke animatie video laten maken door Viewglue, neem dan snel contact op!

Kies voor kwaliteit, kies voor een professionele motion graphic

Een professionele motion graphic laten maken door Viewglue betekent kiezen voor kwaliteit in 2D of 3D. Een goede, professioneel gemaakte motion graphic vertelt een boeiend verhaal, waarbij de visuele elementen het verhaal ondersteunen en de boodschap versterken. Bovendien kijken wij heel goed naar de lengte van de graphic. Door de bewegende delen en slides wordt de informatie snel gepresenteerd en daarom moet de lengte passen bij de boodschap.

Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen. Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom Werken Met Ons

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • Uniek werk altijd geheel op maat
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan