User Interface Video’s

De user interface videostijl is eigenlijk het opgewaardeerde broertje van screen flow of screen capture video’s. omdat het de belangrijke elementen van dit type animatievideo’s, wat letterlijk opnames van computer of telefoonschermen zijn) combineert met alle boven genoemde animatie stijlen.

Dit zorgt ervoor dat de aandacht van de kijker langer vastgehouden wordt door de animatie, terwijl de belangrijke elementen uit de software (website of app) getoond worden door middel van screenshots of bewegende opnames van het scherm. Het geanimeerde deel legt de focus op de voordelen en de gebruikersgemakken terwijl de live screen beelden de user interface en het gebruiksproces van de software stap voor stap uitleggen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de user interface video volledig te laten animeren in plaats van live beelden te gebruiken. Dit is vooral een voordeel als je nog verwacht design veranderingen aan te brengen in de software.

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan