Wanneer je een animatiefilmpje wilt laten maken zijn er natuurlijk vele mogelijkheden en aanbieders op de markt. Het kan daarom ook best lastig zijn om echt te begrijpen waar je nu precies op moet letten voor je een keuze maakt. 

Wij hebben deze keuze heel makkelijk gemaakt, want zoals bij alles in het leven, gaat het natuurlijk om de best mogelijke prijs kwaliteitverhouding. 

Vanuit deze denkwijze leveren wij als enige in Nederland, op maat gemaakte animatiefilmpjes van hoogstaande kwaliteit, tegen een fractie van de marktprijs.

Naast deze unieke prijs kwaliteitverhouding, hebben de oprichters van View Glue ook nog eens een rijke achtergrond in de marketingwereld. Hierdoor stroomt het conversieverhogende DNA door de aderen van het bedrijf en dat zie je terug in de manier waarop wij onze animatiefilmpjes maken. Een mooie video is al een hele kunst, maar een mooie video die ook nog eens de resultaten weet te behalen en zichzelf dus meermaals terug verdient is natuurlijk een no brainer. Dat is precies wat je van een animatiefilmpje van View Glue mag verwachten.

Als dit nog niet genoeg redenen waren om je te overtuigen, is het misschien ook goed om te weten dat wij met vaste pakketten werken waarin we jouw animatiefilmpje maken. Dit is inclusief de script creatie, de stem-acteur, de geluidsbewerking en alle aanpassingen die e.v.t je aan je animatiefilmpje wilt maken. Transparant dus, je weet dus van te voren precies wat je kunt verwachten en komt op deze manier nooit voor financiële verrassingen te staan. Iets wat bij vele andere aanbieders vaak wel het geval is, aangezien hun starttarief puur op de productiekosten van het animatiefilmpje gericht zijn en het meerwerk daar later nog bij op tellen. 

Omdat alle aanpassingen bij onze pakket-prijs zijn inbegrepen en je dus volledig bij het proces betrokken kunt zijn. Ben je ook nog eens verzekerd van een productie die geheel volgens je verwachting opgeleverd zal worden. Om die reden bieden wij dan ook vol vertrouwen een 100% tevredenheidsgarantie.