BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

Laat jouw doelgroep kennis maken met jouw bedrijf, dienst of product in slechts enkele minuten!

Verhoog Interactie

Verhoog Interactie, klantvertrouwen en Conversies tot wel 80%

Een professionele bedrijfsfilm maakt de communicatie met je doelgroep veel persoonlijker en geeft jouw bedrijf, dienst of product een gezicht. Hierdoor creëer je direct meer vertrouwen bij je doelgroep en zal je ze gemakkelijker kunnen overtuigen en aanzetten tot actie.

Wij produceren onze bedrijfsfilms met behulp van een bewezen marketingstrategie, waardoor uw boodschap altijd op een krachtige manier wordt overgebracht en uw bedrijf, dienst of product op professionele wijze wordt gepresenteerd.

Onze Bedrijfsfilms, ook wel Bedrijfsvideo’s of animatie video’s genoemd, kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden binnen uw bedrijf, maar zullen altijd hetzelfde krachtige effect hebben.

Offerte aanvraag

Ontvang direct onze 2022 Brochure met Prijzen en Mogelijkheden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem een kijkje in ons Bedrijfsfilm & Video productie portfolio
View Glue, is jouw ideale partner bij het produceren van een bedrijfsfilm en of video productie die aansluit op uw wensen, doelgroep, en concept.

Verhuismeesters

Wonen & Zo Purmerend

Music video

Intern Beleid
Informeer, overtuig en train uw personeel.
Sales
Jouw Ideale verkoper die consistent dezelfde overtuigende verkooppitch geeft!
Marketing
Verbeter de conversie op uw website en zet gerichte Google Adwords en Social Media campagnes uit.
Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Ja, ik wil mijn conversie, merkbekendheid, online bereik, klantvertrouwen en omzet verhogen met een bedrijfsfilm. Ontvang vrijblijvend onze 2020 brochure met alle mogelijkheden en prijzen.

Professionele Bedrijfsfilm al vanaf € 995,-

Speel je met het idee om een geanimeerde bedrijfsfilm te laten maken? Dan ben je uiteraard erg benieuwd naar de kosten, want past een bedrijfsfilm wel binnen je budget? Door de vele producties die wij maandelijks produceren en omdat wij alle aspecten van de productie “in house” kunnen vervaardigen, zijn wij instaat om hele scherpe prijzen te kunnen bieden. Je hebt bij ons al een kant en klare professionele productie die direct in gebruik te nemen is vanaf slechts € 995,-

Verhoog Interactie, klantvertrouwen en Conversies tot wel 80%

Bedrijfsfilms & Video Producties zijn de ideale tool om het vertrouwen van je doelgroep te winnen, ze te overtuigen van je boodschap of aanbod en ze te converteren van lead tot klant. Ook versterkt een Bedrijfsfilm of Video Productie uw online awareness en vindbaarheid in de verschillende zoekmachines.

Google bijvoorbeeld, kijkt namelijk naar hoe “rijk” je website aan relevante content is en klasseert veelal video boven tekst of plaatjes.

Ook Google lijkt dus te weten dat de hedendaagse website bezoeker die op zoek is naar informatie, video als #1 optie kiest. Studies wijzen zelfs uit dat wanneer websites een relevante video plaatsen, zei een 48 X hogere kans hebben om op de eerste pagina te komen dan wanneer er een animatie filmpje geplaatst is… Tja we hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat een eerste pagina notering op Google leidt tot meer bezoekers en dus meer klanten.

Ja, ik wil mijn conversie, merkbekendheid, online bereik, klantvertrouwen en omzet verhogen met een bedrijfsfilm. Ontvang vrijblijvend onze 2020 brochure met alle mogelijkheden en prijzen.

Onze klanten aan het woord

Ik kan niets anders dan iedereen aanbevelen om een Bedrijfsfilmpje laten maken door View Glue. Het professionele productie team heeft ons bedrijf op een perfecte manier vastgelegd en de reacties en resultaten die wij nu al hebben door deze bedrijfsfilm zijn geweldig. Het aantal leads op onze website en social media kanalen zijn verdubbeld! De kosten voor onze Google Adwords campagne zijn ook enorm gedaald en organisch staat onze website sinds de Bedrijfsfilm is geplaats op de eerste pagina bovenaan!!! View Glue bedankt!!

– Nick Manvis, Eigenaar van Verhuismeesters

(Bekend van o.a. hit “Leipe Mocro Flavour” van Ali B en Yes-R & The Voice of Holland)
Yo, Hierbij een Big Shout-Out naar het View Glue video productie team! Al jaren mijn vaste productie team en inmiddels beschouw ik jullie als mijn vrienden. Al jaren verantwoordelijk voor al mijn video clips en tv-shows. Sinds onze samenwerking zijn mijn online views van Clips aanzienlijk hoger. Ze denken altijd met me mee en produceren op een kwaliteitsniveau van een Hollywood Blockbuster! View Glue is aan te raden aan iedereen die een indrukwekkende video productie wilt! Love Brace!

– Brace – Zanger, Acteur en presentator

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.