JOUW WEBSITE LATEN MAKEN

WAAROM WERKEN MET ONS?

Een View Glue website is altijd razendsnel en voorzien van een modern design met gedetailleerde afwerking. Daarnaast worden al onze websites altijd zoekmachine (SEO) vriendelijk ingericht en beveiligd volgens de normen van alle verplichte SSL certificaten. Zo heb je dus niet alleen een hele mooie website, maar ook nog eens een super veilige website die beter vindbaar is in de zoekmachines.

Doordat View Glue van huis uit gespecialiseerd is in alle facetten van online marketing, richten wij ons tijdens de bouw niet alleen op het design en de techniek, maar ook op de prestatie van de website. Onze websites laten zich dus onderscheiden door de aandacht die we in de conversie-optimalisatie van de website steken. De strategie hiervan is altijd op basis van de doelen van onze opdrachtgevers. Een website moet vandaag de dag namelijk niet alleen mooi zijn, maar hij moet ook bezoekers aanzetten tot actie!

Of jouw doel nu bestaat uit het vergaren van informatie van je bezoekers, het versturen van offertes aan je doelgroep, of dat je juist directe online verkopen wilt genereren? Met een door View Glue ontwikkelde website wordt altijd het hoogst haalbare resultaat behaald en dat geld voor iedere website die we maken. Deze online marketing en conversie optimalisatie wordt standaard bij de ontwikkeling van iedere website geboden. Of je nu een eenvoudige website voor je eenmanszaak wilt, of juist op zoek bent naar een zeer technische website voor een grotere organisatie? Wij maken websites voor iedere branche, sector en budget. Om die reden bestaat ons portfolio dan ook uit eenmanszaken, startups, corporates, stichtingen en zelfs gemeenten en overheidsinstellingen.

Allemaal ontwikkeld en geleverd volgens onze voordelige, transparante prijspakketten met een vast standaardtarief. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering ben en blijf je overigens 100% eigenaar van de website en het domein. Het bijhouden en updaten van de website is dus in geheel eigen beheer en dankzij onze gebruiksvriendelijke back-end is dit ook zeer gemakkelijk zelf te doen. Zo zit je dus nooit vast aan de maandelijks kosten voor onderhoud of updates die vele andere website ontwikkelaars wel rekenen.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress, wat wereldwijd gezien is als het meest betrouwbare platform. Vervolgens worden alle websites voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem, zodat jij zelf de volledige controle over je website hebt en houdt. Zelf pagina’s, teksten, afbeeldingen of video’s toevoegen en eventueel aanpassen? Met een View Glue website is dit alles in een handomdraai geregeld.