WEBSITE LATEN MAKEN?

Voordelig, professioneel, zoekmachine vriendelijk en supersnel opgeleverd.

  • Transparante prijzen, geen verborgen of terugkerende kosten
  • Jij bent en blijft 100% eigenaar van jouw website
  • Bepaal zelf het design en de uitstraling
  • Zelf gemakkelijk aan te passen en bij te houden
  • Adaptive design dus tablet en mobiel vriendelijk
  • Supersnelle laadtijd
  • Zoekmachine (SEO) vriendelijk framework
  • Professionele webshop integratie (WooCommerce) mogelijk
  • Al binnen 2 weken jouw website online
  • Verschillende betaalplannen mogelijk

Waarom werken met View Glue

Een website laten maken door View Glue betekent dat je kan rekenen op een website die volledig aansluit bij al je esthetische en technische wensen. Bij ons heb je altijd snel en voordelig een website die optimaal de uitstraling van jouw organisatie weerspiegeld!

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Jouw website ontwikkeld en gelanceerd
in 3 gemakkelijkle stappen

Stap #1

In kaart brengen van jou wensen en doelen
We starten met een oriënterend gesprek om alles over je doelen, wensen, richtlijnen en de kern van je boodschap te weten komen. Vervolgens zullen we een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden en kosten ervan in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de website die we voor je zullen maken.

Stap #2

Ontwerpen en bouwen
Nadat we de doelen van de website goed in kaart hebben gebracht beginnen we aan het ontwerp. We zullen een aantal concept designs maken waaruit je een keuze kunt maken. Ook kun je tijdens deze fase aangeven hoe je bepaalde functionaliteiten je in de website verwerkt wilt hebben. Pas als alles geheel naar wens is, zullen we beginnen met het bouwen van de website. Zo weet je van te voren al precies wat je kunt verwachten bij oplevering.

Stap #3

Controleren en lanceren
Zodra de website gereed is en klaar is om gelanceerd te worden, zullen we samen nog eenmaal de gehele website nalopen op design en functionaliteit. Je krijgt hierbij nogmaals de mogelijkheid om eventuele aanpassing aan te geven. Als je helemaal tevreden bent over het resultaat zullen we de website online zetten waardoor je direct “open for business” bent.

Jij bent niet alleen…
Vele tevreden opdrachtgevers gingen je voor!

Natuurlijk wil je dat jouw website wordt gebouwd door professionals die weten wat ze doen, toch?.. View Glue is al jarenlang een begrip in de wereld van webdesign, online marketing en animatievideo’s.

Vele bekende merken en organisaties zoals o.a. Kruidvat, IXI Paris, Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam, KFC, StarBucks, Philips en vele anderen hebben hun vertrouwen in ons gevestigd en behoren nu tot onze opdrachtgevers. Hopelijk mogen wij jou ook toevoegen aan deze lijst!

Ja, ik wil direct de 2021 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Jouw website laten maken

Een View Glue website is altijd razendsnel en voorzien van een modern design met gedetailleerde afwerking. Daarnaast worden al onze websites altijd zoekmachine (SEO) vriendelijk ingericht en beveiligd volgens de normen van alle verplichte SSL certificaten. Zo heb je dus niet alleen een hele mooie website, maar ook nog eens een super veilige website die beter vindbaar is in de zoekmachines.

Doordat View Glue van huis uit gespecialiseerd is in alle facetten van online marketing, richten wij ons tijdens de bouw niet alleen op het design en de techniek, maar ook op de prestatie van de website. Onze websites laten zich dus onderscheiden door de aandacht die we in de conversie-optimalisatie van de website steken. De strategie hiervan is altijd op basis van de doelen van onze opdrachtgevers. Een website moet vandaag de dag namelijk niet alleen mooi zijn, maar hij moet ook bezoekers aanzetten tot actie!

Of jouw doel nu bestaat uit het vergaren van informatie van je bezoekers, het versturen van offertes aan je doelgroep, of dat je juist directe online verkopen wilt genereren? Met een door View Glue ontwikkelde website wordt altijd het hoogst haalbare resultaat behaald en dat geld voor iedere website die we maken. Deze online marketing en conversie optimalisatie wordt standaard bij de ontwikkeling van iedere website geboden. Of je nu een eenvoudige website voor je eenmanszaak wilt, of juist op zoek bent naar een zeer technische website voor een grotere organisatie? Wij maken websites voor iedere branche, sector en budget. Om die reden bestaat ons portfolio dan ook uit eenmanszaken, startups, corporates, stichtingen en zelfs gemeenten en overheidsinstellingen.

Allemaal ontwikkeld en geleverd volgens onze voordelige, transparante prijspakketten met een vast standaardtarief. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering ben en blijf je overigens 100% eigenaar van de website en het domein. Het bijhouden en updaten van de website is dus in geheel eigen beheer en dankzij onze gebruiksvriendelijke back-end is dit ook zeer gemakkelijk zelf te doen. Zo zit je dus nooit vast aan de maandelijks kosten voor onderhoud of updates die vele andere website ontwikkelaars wel rekenen.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress, wat wereldwijd gezien is als het meest betrouwbare platform. Vervolgens worden alle websites voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem, zodat jij zelf de volledige controle over je website hebt en houdt. Zelf pagina’s, teksten, afbeeldingen of video’s toevoegen en eventueel aanpassen? Met een View Glue website is dit alles in een handomdraai geregeld.

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bestaande website restylen en in een modern jasje stoppen!

Is jouw website verouderd en draait op verouderde systeem? De concurrenten hebben blitzende website en jij wilt dit natuurlijk ook. Geen probleem! View Glue heeft al meerdere verouderde websites omgezet tot moderne websites met de nieuwste technologiën. En voldoet jouw website nog niet aan de AVG/GDPR verplichtingen, dan help View Glue je hier ook mee.

Jij wilt een webshop, geen probleem!

Heb jij een webshop nodig? Ook hiervoor ben je bij View Glue aan het juiste adres. Wij bouwen onze webshops op het populaire platform WordPress in combinatie WooCommerce. Maar heb je een meer geavanceerde webshop nodig, maken we deze helemaal voor jou op maat op het platform Magento.

Helemaal op maat, tuurlijk is dat mogelijk!

Jij wilt dynamische zoekvelden, ingewikkelde wensen en functionaliteiten of je hebt een uniek idee voor jouw website? Onze programmeurs zijn van alle markten thuis en zijn gek op een uitdaging.

We hebben over de jaren heen echt van alles gemaakt, geprogrammeerd en kunnen daarom ook de perfecte sparringpartner zijn bij de ontwikkeling van jouw website. Zullen we eens vrijblijvend brainstormen over jouw initiatief, wensen en doelen?