Voordelig, professioneel, zoekmachine vriendelijk en supersnel opgeleverd.

WEBSITE LATEN MAKEN?

 • Transparante prijzen
 • geen verborgen of terugkerende kosten
 • 100% eigenaar van jouw website
 • Bepaal zelf het design en de uitstraling
 • Zelf gemakkelijk aan te passen en bij te houden
 • Adaptive design dus tablet en mobiel vriendelijk
 • Supersnelle laadtijd
 • Zoekmachine (SEO) vriendelijk
 • Professionele webshop integratie mogelijk
 • Al binnen 2 weken online
 • Verschillende betaalplannen mogelijk

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Een website van viewglue

Natuurlijk wil je dat jouw website wordt gebouwd door professionals die weten wat ze doen, toch?.. View Glue is al jarenlang een begrip in de wereld van webdesign, online marketing en animatievideo’s.

Vele bekende merken en organisaties zoals o.a. Kruidvat, IXI Paris, Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam, KFC, StarBucks, Philips en vele anderen hebben hun vertrouwen in ons gevestigd en behoren nu tot onze opdrachtgevers. Hopelijk mogen wij jou ook toevoegen aan deze lijst!

Bekijk Ons Werk

Jij bent niet alleen… Vele tevreden opdrachtgevers gingen je voor!
Urban Industrial
TPZO
Zonwering Compleet
Urban Flex
SEA Experts
Plant One
Moeders Hoorn
Lifecoach Rotterdam

Drie
Stappenplan

Stap #1

In kaart brengen van jou wensen en doelen

We starten met een oriënterend gesprek om alles over je doelen, wensen, richtlijnen en de kern van je boodschap te weten komen. Vervolgens zullen we een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden en kosten ervan in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de website die we voor je zullen maken.

Stap #2

Ontwerpen en bouwen

Nadat we de doelen van de website goed in kaart hebben gebracht beginnen we aan het ontwerp. We zullen een aantal concept designs maken waaruit je een keuze kunt maken. Ook kun je tijdens deze fase aangeven hoe je bepaalde functionaliteiten je in de website verwerkt wilt hebben. Pas als alles geheel naar wens is, zullen we beginnen met het bouwen van de website. Zo weet je van te voren al precies wat je kunt verwachten bij oplevering.

Stap #3

Controleren en lanceren

Zodra de website gereed is en klaar is om gelanceerd te worden, zullen we samen nog eenmaal de gehele website nalopen op design en functionaliteit. Je krijgt hierbij nogmaals de mogelijkheid om eventuele aanpassing aan te geven. Als je helemaal tevreden bent over het resultaat zullen we de website online zetten waardoor je direct “open for business” bent.

Waarom werken met View Glue

Een website laten maken door View Glue betekent dat je kan rekenen op een website die volledig aansluit bij al je esthetische en technische wensen. Bij ons heb je altijd snel en voordelig een website die optimaal de uitstraling van jouw organisatie weerspiegeld!

Wat je mag verwachten van ons werk

Een View Glue website is altijd razendsnel en voorzien van een modern design met gedetailleerde afwerking. Daarnaast worden al onze websites altijd zoekmachine (SEO) vriendelijk ingericht en beveiligd volgens de normen van alle verplichte SSL certificaten. Zo heb je dus niet alleen een hele mooie website, maar ook nog eens een super veilige website die beter vindbaar is in de zoekmachines.
Doordat View Glue van huis uit gespecialiseerd is in alle facetten van online marketing, richten wij ons tijdens de bouw niet alleen op het design en de techniek, maar ook op de prestatie van de website. Onze websites laten zich dus onderscheiden door de aandacht die we in de conversie-optimalisatie van de website steken. De strategie hiervan is altijd op basis van de doelen van onze opdrachtgevers. Een website moet vandaag de dag namelijk niet alleen mooi zijn, maar hij moet ook bezoekers aanzetten tot actie!
Of jouw doel nu bestaat uit het vergaren van informatie van je bezoekers, het versturen van offertes aan je doelgroep, of dat je juist directe online verkopen wilt genereren? Met een door View Glue ontwikkelde website wordt altijd het hoogst haalbare resultaat behaald en dat geld voor iedere website die we maken. Deze

online marketing en conversie optimalisatie wordt standaard bij de ontwikkeling van iedere website geboden. Of je nu een eenvoudige website voor je eenmanszaak wilt, of juist op zoek bent naar een zeer technische website voor een grotere organisatie? Wij maken websites voor iedere branche, sector en budget. Om die reden bestaat ons portfolio dan ook uit zelfstandige ondernemers, startups, corporates, stichtingen en zelfs gemeenten en overheidsinstellingen.

Allemaal ontwikkeld en geleverd volgens onze voordelige, transparante prijspakketten met een vast standaardtarief. Zo kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Na oplevering ben en blijf je overigens 100% eigenaar van de website en het domein. Het bijhouden en updaten van de website is dus in geheel eigen beheer en dankzij onze gebruiksvriendelijke back-end is dit ook zeer gemakkelijk zelf te doen. Zo zit je dus nooit vast aan de maandelijks kosten voor onderhoud of updates die vele andere website ontwikkelaars wel rekenen.
Al onze websites worden gebouwd in WordPress, wat wereldwijd gezien is als het meest betrouwbare platform. Vervolgens worden alle websites voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem, zodat jij zelf de volledige controle over je website hebt en houdt. Zelf pagina’s, teksten, afbeeldingen of video’s toevoegen en eventueel aanpassen? Met een View Glue website is dit alles in een handomdraai geregeld.

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan