WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN

Ben jij op zoek naar een whiteboard animatievideo om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je whiteboard animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…

Animatiestudio View Glue

Je bent op zoek naar een doeltreffende whiteboard animatie. Er is al onderzoek gedaan naar de kosten van zo’n animatie en er zijn ook al verschillende animatiestudio’s vergeleken. Of ben je nog onderzoek aan het doen en wil je op gemak alle opties in kaart brengen? Het maakt niet uit in welk deel van het proces jij je bevindt, onze brochure kan je helpen de keuze te maken en informatie geven die belangrijk is bij het laten maken van een whiteboard animatie door de juiste animatiestudio. Je kunt bij View Glue al terecht voor een doeltreffende whiteboard animatie vanaf €1.299,- De Kracht Van Een View Glue animatie Bij View Glue geloven wij in efficiëntie als het gaat om een whiteboard animatie maken. Onze studio slaat dan ook graag een hele zwerm vliegen in één keer. Maar niet letterlijk natuurlijk! Wij zijn dierenliefhebbers. De whiteboard animatie video die wij maken, wordt altijd op maakt gemaakt en ingericht zoals jij, de opdrachtgever, voor ogen hebt. Hierdoor kan de animatievideo voor verschillende doeleinden worden ingezet. De animatie kan dienen als onder andere: Brand manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder of zelfs een functionerende Back-Office. Een whiteboard animatie is natuurlijk digitaal. Dit zorgt ervoor dat er geen menselijke fouten gemaakt kunnen worden in het filmpje, tijdens het maken kan dit natuurlijk wel. Jouw nieuwe animatie kan gezien worden als een medewerker van de organisatie die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar foutloos actief is, zonder te vragen om vakantiedagen of salarisverhoging. De creatieve geesten van onze studio zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende animaties, zoals een whiteboard animatie, die helemaal aansluit bij de specifieke wensen en eisen. Wij zorgen voor een efficiënte oplossing voor vele uitdagingen. Alle bedrijfsanimatie video’s (ook wel marketing video’s genoemd) kunnen actief bijdragen aan belangrijke factoren van het bedrijf zoals de omzet of time management. Door View Glue de animatie laten maken? Naast een white board animatie kunnen wij nog veel meer soorten animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze animatie video’s worden geproduceerd volgens de visie van het bedrijf van de opdrachtgever en werken als een soort onzichtbare lijm die de bezoekers/kijkers aan het scherm gekluisterd houden. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat de boodschap ten alle tijden op de meest efficiënte en overtuigende manier wordt overgebracht.  

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen. Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een whiteboard animatie laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…
 • Omdat wij een whiteboard animatie maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
Prijs Overzicht Ontvangen

Laat je inspireren en overtuigen

View Glue heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van animatievideo’s die compleet in stijl met de merkidentiteit van de opdrachtgever worden ontwikkeld. Onze animatievideo’s zijn uniek, hebben direct impact en doen precies waarvoor zij bedoeld zijn!

Neem contact op

010 316 60 16
info@viewglue.com

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hoe gaan we te werk

Stap #1

Kick Off & Strategisch consult

Yes! We mogen voor je aan de slag. We kunnen niet wachten om jouw boodschap helder te krijgen en om te zetten in een krachtige animatievideo! We willen alles weten over je product of dienst en het bedrijf erachter. Met dié informatie gaan aan de slag!

Stap #2

Script & Voice-Over

Oké. Alle informatie is binnen. De hoogste tijd om onze woordkunstenaars aan het werk te laten. Met de juiste zinnen en punchlines bereiken we jouw doelgroep het beste! We spelen in op emotie en brengen de boodschap met de juiste intonatie. Onze voice overs laten van zich horen! Alleen het beste resultaat telt!

Stap #3

Animatie maken

Aan de slag! Onze animatoren brengen het goedgekeurde script tot leven in een overzichtelijk storyboard. Je herkent hier al direct jouw huisstijl! Ben je 100% tevreden? Dan laten onze creatives alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen en ontstaat langzaam jouw op maat gemaakte animatievideo. We voorzien de video van de door jou gekozen voice over, prettige audio en spannende effecten. De animatievideo is klaar!

Originaliteit en creativiteit van de animatie studio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiefilmpje die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen. Benieuwd geworden wat animatie studio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Waarom Werken Met Ons

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • Uniek werk altijd geheel op maat
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

ICI Paris XL

Next step 24

Zzp Servicedesk

Omix Kompas

SOA People - CFO

Soa People - Delivery Manager

Kruidvat

GGD

Bekijk volledige portfolio

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.
010 316 60 16
Info@viewglue.com
Essebaan 13-19
2908 LJ Capelle a/d IJssel
We horen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan